субота, 25 квітня 2015 р.

Іноземна мова і сучасний світ

Крім того, це значно розширює кругозір, адже зараз, в епоху Інтернету, отримати будь-яку інформацію іноземною мовою не проблема.
Багато хто з сучасних школярів зараз мріють про кар'єру успішного бізнесмена. І знову ж таки, у цьому випадку знання іноземної мови зайвим не буде.
По-перше, це дозволить спілкуватися із зарубіжними партнерами, а по-друге, оперативно дізнаватися про все нове, що відбувається в інших країнах і застосовувати у себе на практиці, випереджаючи своїх конкурентів.
Природно склалося, що більшість бажає оволодіти англійською мовою, як мовою міжнародного спілкування. У принципі, це правильно. Але не слід забувати про перспективи. Зараз все активніше на міжнародну арену виходить Китай. Тому знання китайської мови теж можуть стати у нагоді. Ідеально звичайно знати не одну, а кілька іноземних мов.
Звичайно, для багатьох вивчити хоча б одну іноземну мову дуже складне завдання. Але здібності є у будь-якої людини. Просто необхідно їх постійно розвивати.
 Іноземна мова і сучасний світ
Особливо легко вивчити іноземну мову в дитинстві, коли мозок найбільш пластичний. Але і в дорослому віці це також можна зробити. Тим більш, що мотивація в дорослому віці набагато вище, ніж у дитинстві. Крім того створено дуже багато ефективних методик навчання іноземним мовам.

Взяти хоча б методику вивчення іноземної мови за допомогою 25-го кадру. Реклама стверджує, що достатньо, просто на сон грядущий прослухати урок і цього достатньо. А то й просто включити комп'ютер під час сну. Інформація буде засвоюватися автоматично.
Це, звичайно, не так. Зусилля безумовно потрібно докласти й тут. Просто вони будуть значно меншими, ніж вивчати іноземну мову традиційним способом.
Крім методики, заснованої на ефекті 25-го кадру, існує безліч і інших ефектних методик. Взяти хоча б метод вивчення за допомогою носіїв іноземної мови. Тобто в ролі вашого викладача буде людина, для якої мова, яку Ви вивчаєте, буде рідною. Дуже бажано, щоб при цьому цей носій іноземної мови мав педагогічну освіту.
При виборі методу навчання головне, щоб він максимально підходив Вам. Тоді витрачені час і гроші підуть на користь.
Ще слід враховувати те, що вибираючи іноземну мову для вивчення, необхідно керуватися не модними віяннями, а конкретною суттю. І до справи потрібно підійти максимально серйозно, налаштовуючи себе на те, що вивчення іноземної мови - справа дуже потрібна, але потребує деяких зусиль. Переконайте себе, що ви його обов'язково вивчите. Інші змогли, а ви що, гірше за інших? І слід пам'ятати, що залишене на півдорозі навчання - це викинуті на вітер не тільки гроші, але й час. Що ще може бути більш важливим, ніж зменшення власної самооцінки.
Вивчивши мову, Ви істотно розсуне горизонти власного світосприйняття, і власної кар'єри, і власної самооцінки. Я зміг! Я зміг виконати досить важке завдання. Так може я справлюся і з іншими важкими завданнями?
Не слід забувати, що крім перерахованих вище плюсів, які у Вас з'являться, коли Ви опануєте іноземну мову, Ви придбаєте і інші плюсики: поліпшення пам'яті, уваги, та й кмітливості теж. Особливо це стосується дітей!
Словом, оволодіння іноземною мовою несе в собі масу переваг. Це саме той випадок, коли одним пострілом можна убити не одного, не двох і навіть не трьох зайців одночасно. Тут одним пострілом можна покласти дуже багато зайців!

Немає коментарів:

Дописати коментар